Navigation
· Nyheder
Arrangementer
· Hjemmebaneture
· Udebaneture
HSV-Vikinger
HSV
· Kampprogram
· Stilling/statistik
Version
PHP-Fusion v7.02.06
Besgende
· Gster online: 1

· Brugere online: 0

· Antal brugere: 65
· Nyeste bruger: Benjamin Sturm
Dagens nyheder og skadesupdate
HSV

Jeg ved godt det er en floskel, men det var altså bare en sindssyg vigtig sejr i fredags! Med et nederlag var vi røget helt i bund efter denne 29. runde, men de 3 point gjorde at vi kravlede en enkelt plads op til 16. pladsen og med en sejr på lørdag vil være sikre på at forlade nedrykningspladserne – i det mindste for en stund.

Vi spiller på lørdag i Hannover. Sidst på ugen kommer kampoptakten her på siden, men jeg kan allerede nu nævne, at Hannover har fået blot 5 point i de seneste 10 kampe og tabt de seneste 4. Senest i går, hvor det mod ærkerivalerne fra Braunschweig blev til et pinligt 0-3 nederlag. Spillerne blev efter hjemkomsten til Hannover mødt af en stor mængde vrede fans. Det har vi jo også set i Hamburg i dette forår, og Hannover må nu konstatere, at de i den grad er en del af nedrykningskampen.

HSV - Leverkusen 2-1
Bundesliga

Hvilken kamp? Hvilket pragtfuldt resultat! Man kom hele følelsesregistret igennem i aftes, hvor HSV på hjemmebane tog i mod Bayer Leverkusen og til slut fuldt fortjent vandt med 2-1. Spillere, som undertegnede igennem længere tid har set sig gal på eller skuffet over, lyste op og leverede flotte præstationer.

Heiko Westermanns sejrsmål i form af en smuk HELFLUGTER var fantastisk. René Adler præsterede godt nok et stort drop, som gav Leverkusen den midlertidige udligning, men målmanden havde samtidig holdt os inde i kampen med flere spektakulære redninger.

Calhanoglu var afgjort vores bedste mand! Flot langskudsmål efter 4 minutters spil og flere stærke aktioner både som afslutter og spilopbygger. Jacques Zoua… Jeg må indrømme, at schweizeren leverede en mere end godkendt indsats i aftes. Han kæmpede heroisk på den for ham uvante plads som forward.

Optakt: HSV - Leverkusen
Bundesliga

Vores HSV står pt. i en af klubbens største kriser nogensinde, hvis ikke den største. I aften skal vi hente point, og det i en rigtig svær hjemmekamp mod Leverkusen. Kampene mod Leverkusen er altid svære, men måske er det, det helt rigtig tidspunkt vi møder dem på. Leverkusen er nemlig kommet elendigt igang i år og har kun vundet 1 ud af de sidste 8 kampe. Senest spilled de 1-1 hjemme mod Braunschweig. 

Om dette bliver en fordel for os eller ej, det må vi vente til kl 20:30 med at finde ud af. Men det må alt andet lige være et svaghedstegn fra deres side at de har været så ringe!  

Nyt fra Hamburg
HSV

Jeg tror ikke vi er mange som ser det store i Djourou, det virker det dog til at Slomka gør og derfor tyder det på at Djourou bliver i Hamburg til 2016. Djourou var i sidste sæson udlejet til H96 fra Arsenal, da den lejeaftale udlob i sommeren 2013 overtog HSV, men en opkøbsklasul på 2.5 mio euro. Det er den som ser ud til at blive udløst! Djourou har spillet 20 kampe på HSVs førstehold og man kan vidst roligt sige at han har været meget svingende.

Konkurrence: HSV - Leverkusen
HSV-Vikinger

I weekenden blev det igen til et nederlag og nu begynder vi for alvor at kunne mærke nedrykningen. Vi skal bruge points her og nu! Forhåbentlig kan vi allerede på fredag sætte 3 points ind på kontoen, i vores hårde kamp mod Leverkusen. Tror i på en sejr, eller skuffer vi igen? Kom med jeres bud!

Tips skal være afgivet senest fredag kl 19:30

Gladbach - HSV 3-1
Bundesliga

Vi har stadig muligheden for at redde os, men chancen bliver mindre og mindre. En udekamp i Gladbach er naturligvis langt fra det nemmeste og mest oplagte sted at hente point, men vi har jo heller ikke fået skrabet særligt mange point sammen i de seneste kampe mod direkte nedrykningskonkurrenter, så der er ikke rigtig noget længere der hedder mere eller mindre oplagte muligheder. Der skal point på kontoen, og det fik vi heller ikke i dag, selvom jeg absolut synes vi havde muligheden for det.

Konkurrence: Gladbach - HSV
HSV-Vikinger

i midtugen blev det kun til uafgjort mod freiburg, det skal vi ud og rette op på og det skal gøres på udebane mod Gladbach! får vi de 3 points eller skuffer vi igen? hvad tror i? kom med jeres bud som en kommentar til dette opslag. Tips skal være afgivet senest kl 15:30 søndag

Optakt Borussia Mönchengladbach - HSV
Bundesliga

Efter at vi tabte 1-1 mod Feiburg i onsdags, er det så udekampen på Borussia-Park i morgen det gælder. Alt andet lige en meget sværere kamp end den i onsdags, men heldigvis enkelte positive elementer, der kan holde liv i håbet.

Hvor Freiburg rent fodboldmæssigt vel dårligt spillede som et 2. Bundesligahold, men nærmere 3. Liga, er Gladbach vel et af de mest velspillende hold i Bundesligaen, når det fungerer for dem. Specielt deres kontraspil er af meget høj klasse, og når det skulle være, er det måske held i uheld, at det netop er i morgen, at Badelj må sidde over efter for mange gule kort.

HSV - Freiburg 1-1
Bundesliga

HSV spillede i aften 1-1 mod Freiburg. Set over hele kampen var HSV bedst, men i betragtning af at udeholdet var foran og HSV skuffede i 2. halvleg kunne det nemt have gået værre.

HSV dominerede 1. halvleg og havde en håndfuld gode muligheder. Lasogga var med igen efter 3 kampes skadespause, og det pyntede gevaldigt! Han var farlig med hovedet og havde også et godt skud, som desværre var lige på målmanden. Freiburg havde intet at byde på offensivt, og gæsterne kunne være godt tjent med 0-0 til pausen.

Optakt HSV - SC Freiburg
Bundesliga

Aftenkamp onsdag kl. 20. Det smager lidt af Europa – men det er det slet ikke. Desværre er det noget helt andet, der står på spil i aften, nemlig retten til at lade Bundesligauret på Volkspark tikke videre i næste sæson.

Aftenens modstander fra Freiburg er en af de andre kandidater til en tur ned i den næstbedste række. Desværre har de fået gang i pointhøsten igen, og for at gøre galt værre, lykkedes det i aftes også Braunschweig at få en sejr.  Så konklusion – det er helt åbent hvem der slutter på de 3 nederste pladser. Håbet, om at det ikke bliver os, har vi da lov at ha’.

Konkurrence: HSV - Freiburg
HSV-Vikinger

Det nederlag vi i weekenden fik til Stuttgart gør at vi nu SKAL vinde mod Freiburg, gør vi ikke det begynder det at se meget svært ud, da vi kun mangler at møde gode hold. Vinder vi kampen imorgen eller taber vi det hele på gulvet? 

Kom med jeres bud!

tips skal være afgivet senest kl 19:30  

Skadesupdate
HSV

Som om vi ikke har skader nok..... nu er Ilicevic blevet skadet, og han er definitivt ude i de næste 2 kampe. Ilicevic spillede hele kampen i Stuttgart, men klagede i går over smerter i den ene ankel, og det betyder altså minimum 1 uges pause.

Til gengæld ser det fornuftigt ud med hensyn til Lasogga. Det skulle være sikkert, at han er klar til truppen - om det rækker til at starte inde er endnu svært at vurdere. I går deltog han kun i den sidste del af den fælles træning.

Stuttgart - HSV 1-0
Bundesliga

Vi spillede igår en meget vigtig bundkamp, men som Peter rigtig sagde så er alle kampe vigtige for os nu.Som i nok alle ved så tabte vi kampen igår, hvilket gjorde at Stuttgart gik forbi os i tabellen, dermed er vi røget ned på play-off pladsen. I kampen igår var vi både uheldige og uskarpe, men specielt det første synes jeg gjorde sig gældende! 

Bundbraget blev overværet af 50.000 tilskuere, heraf var ca. 5000 fra Hamburg, de var som altid anført at Chosen few, som sædvanligt udgjorde en god støtte. Desværre var det ikke nok. 

Optakt: VfB Stuttgart - HSV
Bundesliga

I eftermiddag klokken 15:30 spiller HSV ude mod VfB Stuttgart, der ligesom vores hold kæmper for at undgå nedrykning. Det er en underdrivelse og en smule unødvendigt at kalde denne kamp uhyre vigtig. Hver kamp er automatisk den vigtigste, som situationen er nu.

I går vandt Freiburg hjemme over Bremen og sørgede dermed for at sende HSV ned på 15. pladsen. Stuttgart har to point færre end os og ligger nummer 17. Med en sejr over Stuttgart i eftermiddag kan vi lægge god afstand ned til de direkte nedrykningspladser, men det bliver naturligvis en vanskelig opgave at hente point med hjem fra dagens modstander.

Dagens pressemøde
HSV

I eftermiddag var der pressemøde inden endnu en vigtig Bundesligakamp. På lørdag klokken 15:30 spiller HSV ude mod en anden nedrykningstruet klub – nemlig VfB Stuttgart.

”Die Schwaben” har fornylig ansat Huub Stevens som cheftræner, og ham kender vi jo kun alt for godt hos HSV. Han var vores redningsmand tilbage i sæsonen 2006/2007, hvor vi skrabede den absolutte bund halvvejs igennem sæsonen. Men den hollandske træner formåede at få holdet til at slutte på en flot 7. plads, der kvalificerede HSV til UI-Cup (nu kvalifikation til Europa League), som vores hold endte med at vinde. Nu forsøger Huub Stevens at redde VfB Stuttgart fra nedrykning, og det er fint nok, men udfaldet af kampen på lørdag må ikke bringe Stuttgart mere end HØJST det ene point!

Korte nyheder
HSV

I søndags spillede Johan Djourou vel egentlig sin bedste kamp i denne sæson, selv om han var skyld i det mål, som Nürnberg fik kort før tid.

I samme kamps slutfase pådrog Djourou sig desværre, hvad der har vist sig at være en forstrækning i låret, og det er derfor usikkert, om han når at blive klar til kampen i Stuttgart på lørdag. Det er så godt, at vi har Jonathan Tah at sætte ind i stedet.

Konkurrence: Stuttgart - HSV
HSV-Vikinger

Vi fik i den seneste runde en ekstrem vigtig sej. I denne runde har vi endnu en ekstremt vigtig bundkamp! Vi møder på lørdag Stuttgart og vinder vi den kan vi for alvor slå hul til den absolutte bund! Men er det muligt at få en sejr, eller dummer vi os igen? Kom med jeres bud!

Tips skal være afgivet lørdag 15:30!!

Kort nyt om Lasogga
HSV

Vi sukker vel alle efter at få en rigtig angriber på banen igen i stedet for Jacques Zoua, der ikke er en decideret forward, hvilket var helt tydeligt igen i søndags mod Nürnberg.

Vores ENESTE rigtige forward, Pierre-Michel Lasogga, kæmper stadig for at blive klar oven på sin lårskade. I går var han igen til behandling i München hos Dr. Müller-Wohlfahrt, og det er fortsat usikkert, om han bliver klar til kampen på lørdag i Stuttgar, for han kan stadig ikke træne fuldt ud med resten af holdet.

HSV - FC Nürnberg 2-1 (0-0)
Bundesliga

Auf Kurs!

Det er lang tid siden, at man har forladt Volkspark med så god en mavefornemmelse som i går. At man så har inviteret 60 elever og forældre med på fodboldtur gør jo ikke tilfredsheden mindre.

Efter gårsdagens 2-1 sejr over Nürnberg kan man vel godt tillade sig at tro på, at det kan lykkes at undgå den truende nedrykning. Ikke fordi at der er noget som helst afgjort endnu, men mere fordi indsats og spilniveau var på et væsentligt højere niveau, end vi har måttet tage til takke med i den forløbne sæson.

Optakt: HSV - 1. FC Nürnberg
Bundesliga

Nej, hvor ville en sejr lune i morgen. Det er ikke sidste chance endnu, men med en sejr i morgen vil vi kunne rykke forbi Nürnberg i tabellen og lige pludselig ligge nr. 14 i stedet for 16. Det er kun tre point, men rent psykologisk vil det betyde rigtig meget, at tabellen ikke peger på nedrykning mere. Der skal selvfølgelig langt flere point til, men de første tre point, de skal altså komme i morgen mod Nürnberg.

Log ind
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
2,413,681 Unikke besg