Navigation
· Nyheder
Arrangementer
· Hjemmebaneture
· Udebaneture
HSV-Vikinger
HSV
· Kampprogram
· Stilling/statistik
Version
PHP-Fusion v7.02.06
Besgende
· Gster online: 1

· Brugere online: 0

· Antal brugere: 65
· Nyeste bruger: Benjamin Sturm
Billetter og ture for HSV-Vikinger
HSV-VikingerFra formanden har vi modtaget følgende:

Kære medlemmer,
 
Bundesliga-spilleplanen er netop udkommet, og man er fristet til straks at gå igang med at planlægge alle sine weekender indtil jul.
 
Med hensyn til efterårets bustur til Hamburg har vi besluttet at satse på VfB Stuttgart-kampen af flere grunde, bl.a. den at vi frygter, HSV-Bayern bliver en søndags-kamp. Nu, hvor begge hold skal spille UEFA-cup (håber vi), er risikoen stor for, at de spiller om søndagen.

Tilmeldingslister/priser o.s.v. vil fremgå af her på siden snarest samt af klubbladet, der udkommer i starten af august.
St. Gallen møder Dacia Chisinau
UI-CupDacia Chisinau fra Moldova vandt i UI-Cup´ens 1. runde 4-2 over FK Baku fra Azerbaidjan efter straffesparkkonkurrence. Dermed tager Dacia Chisinau imod St. Gallen i 2. rundes første kamp i den kommende weekend med returopgør weekenden efter.

Den samlede vinder af dette opgør tager d. 21. eller 22. juli imod HSV i 3. og sidste runde af UEFA Intertoto Cup´en, med returopgør i Hamborg d. 28. eller 29. juli.
(Update) Træningsstart hos HSV
HSV

Sølle 4 hjemmesejre blev det til i sidste sæson, og dermed nedrykningsfare frem til 31. spillerunde. Men til sidst blev det alligevel til en UI-Cup plads.
 
Men i dag starter HSV på en frisk, eftersom det er idag at forberedelserne rigtig går igang til den nye sæson.

Huub siger "Vil vi klare os bedre end sidste sæson, og samtidig vi vil også kvalificere os til UEFA-Cuppen. Men forberedelsesfasen er ikke den dejligeste tid for spillerne, eftersom de jo bedst kan lide at spille kampe, men jeg har forklaret dem, at hver eneste træningspas er vigtigt".

DFB-pokal 1. runde
DFB-pokalMatthias Sammer har i forbindelse med Das aktuelle Sportstudio på ZDF, netop trukket lod til DFB-pokalens 1. runde, der spilles 4. og 5. august. 

I 1. runde er de 4 oprykkere til 2. Bundesliga og 28 amatørklubber sikret hjemmebane mod klubber fra Bundesligaen og 2. Bundesliga (ekskl. nedrykkerne).

HSV fik en meget interessant lodtrækning, idet man skal spille mod Holstein Kiel!
HSV-Vikinger hjemmeside i nyt design
HSV-VikingerHSV-Vikinger har benyttet sommerpausen til at give HSV-Vikinger hjemmesiden et komplet nyt design.

Den nye side skulle gerne fremstå mere overskuelig end den gamle, som du stadig kan se her.

Redaktørstaben er udvidet, og vi kan nu tilgå siden fra hvor som helst. Det vil betyde at antallet af nyheder på siden vil stige markant, og at siden vil være langt mere aktuel end det hidtil har været muligt.
NFL Europe stopper!
HSVSport1.de melder at NFL Europe stopper. Efter 15 sæsoner med massive underskud er det nu slut, og Hamburg Sea Devils blev dermed de sidste NFL Europe mestre.

Hvad har det så med HSV at gøre? Jo, Sea Devils har spillet i AOL Arena, og det har flere gange betydet at plænen har måttet skiftes efter NFLE-kampe. Banen har især ikke kunnet holde til at blive spillet på når den har været våd.
Berisha blev lukket ind i England
HSVBold.dk skriver:

Horsens´ topscorer i sidste sæson indgik tidligere på måneden en aftale med den engelske Championship-klub, men det var langtfra sikkert, at han kunne slippe igennem nåleøjet hos de engelske immigrationsmyndigheder.

Update Carlos Alberto
HSVAlles AUS.

Didi Beiersdorfer ankom igår tilbage til Hamborg, og alle regnede med at han ville have Albertos "JA" med hjem, men nu har hele miseren tage en 180° drejning. 

Werder Bremen har nemlig budt 7.5 mio euro for Alberto, hvilket åbenbart er mere interessant end de 1.1 euro (leje) HSV har budt. 
Bestyrelsen kontra Ledelsen
HSVStevens er rigtig begejstret over hvad han så, da han sammen med Didi var i Brasilien for at kigge nærmere på Carlos Alberto. Han udtaler "Han er en rigtig god dribler, man kan se at han har rigtig mange evner, og kan lægge fremragende afleveringer". Men selv om Didi og Huub skulle være blevet enig med spilleren om en kontrakt, så er det stadig ikke sikkert at han vil spille for HSV i den kommende sæson.
HSV - Bayern i 4. runde!
BundesligaMin testnyhed handlede om HSV - Bayern i 5. runde. Det viser sig nu at det var meget tæt på, for allerede i 4. runde tager vi imod Bayern. Mon ikke HSV-Vikinger sender en bus?!

Kampen mod Bremen, som også er et meget populært udflugtsmål spilles desværre i en midtugerunde 6. eller 7. maj 2008 kl. 20.00. Så der kommer nok ikke en bustur.

Den kunne så i stedet komme 25. - 27. april 2008 hvor HSV tager imod Schalke. Skal vi afsted i efterået 2007 kunne kampen mod Stuttgart  19. - 21. oktober være en mulighed.

Vi afventer spændt bestyrelsens udspil!
Bundesligaprogrammet 2007/08
BundesligaBundesligaen skydes i gang fredag d. 10. august kl. 20.30 med en topkamp. Stuttgart tager imod Schalke, og det er således mesteren mod vicemesteren. Kampen kan følges direkte på ARD.

HSV starter med udekamp mod "Der kleine HSV" i Hannover. Jeg tipper på at en del HSV-Vikinger vil være til stede!
Bundesliga programmet offentliggøres.
BundesligaDen kommende sæsons bundesliga program bliver idag kl 11.30 offenliggjort på Bundesliga.de.
 
HSV Vikinger.dk følger nøje udviklingen, så der ikke går et sekund til spilde med hensyn til planlægningen af de kommende ture. 
Benny Feilhaber til Frankrig?
HSVPå trods af sit pragtmål mod Mexico, tyder intet på at Benny Feilhaber har den store fremtid i HSV, ihvertfald ikke i den kommende sæson.

Så det kunne godt tænkes at HSV vil udleje ham, nu har Racing Straßburg forespurgt på ham, men også Hannover og Köln har vist deres interesse. 
Guerrero startet godt i Copa America
HSVnews: Guerrero.jpgHSV´s bedste joker i den forgangne sæson er fast mand på det peruianske landshold. Det startede Copa America i går ved at slå Uruguay klart med 3-0.

Guerrero scorede målet til 3-0. Du kan se det her. I hvert fald indtil retighedshavere måtte finde på at forlange det fjernet. Målet er langt fra så spektakulært som Feilhabers mod Mexico. Faktisk kan man påstå, at selv Ailton ville have sat den ind til 3-0. Eller hvad? Skynd dig at se målet, og døm selv!
Det er jo også en slags penge......
HSV

215.000.000 kr. har HSV brugt NETTO på transfermarkedet siden 2001. Overrasket

Én ting er at man bruger mange penge. Vigtigere er dog at man FÅR noget for dem. HSV har gennem de seneste sæsoner brugt mange penge på angribere. Lauth (33.000.000), Sanogo (28.500.000) og Mpenza (19.000.000) har ikke ligefrem vist de var de mange penge værd. Zidan har kostet over 40.000.000, men kan han bare holde et mål-gennemsnit i nærheden af det fra forårssæsonen, så vil han være alle penge værd.

Feilhaber matchvinder for USA
HSVHos HSV har Benny Feilhaber ingen chancer for en stamplads, men det har han tilgengæld på USA´s landshold, og det blev belønnet med pragtmål mod Mexico.

Se målet her: http://www.youtube.com/watch?v=qETrlNYxjyM
 
EDIT fra admin: Film fjernet p.g.a. rettigheder. Dette http://www.youtube.com/watch?v=z_29x8k__LQ er ikke i top-kvalitet men virker p.t.
Zidans store dag
HSVnews: Zidan_havnen.jpgMohamed Zidan er kåret til Årets Spiller i Egypten. Det skete ved en ceremoni i Cairo i tirsdag, hvor præsidenten for det egyptiske fodboldforbund overrakte pokal og diplom til Zidan. Kåringen kommer på baggrund af egypterens fornemme forår med 13 scoringer i Bundesligaen for Mainz 05.

Zidan udtaler, at det var en stor ære for ham bare at blive nominert, og at han vandt titlen gør ham meget stolt.
Log ind
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
2,413,686 Unikke besg