Navigation
· Nyheder
Arrangementer
· Hjemmebaneture
· Udebaneture
HSV-Vikinger
HSV
· Kampprogram
· Stilling/statistik
Version
PHP-Fusion v7.02.06
Besgende
· Gster online: 1

· Brugere online: 0

· Antal brugere: 65
· Nyeste bruger: Benjamin Sturm
Korte nyheder
HSVDer er ganske få billetter tilbage til UI-Cup kampen på søndag, så HSV lægger ud med fuldt hus i sæsonens første hjemmekamp - og så endda mod et hold af Oberliga-klasse. Ikke dårligt! Men det viser, at der er mange, der synes at sidste sæson er længe siden. Atouba træner med igen, og er mulig til startopstillingen. Sorin har stadig problemer, og vi taler vist efterhånden uger, og ikke dage, før han er kampklar.

Husk at kampen kan ses direkte på NDR3 - der er kick-off kl. 14.
(Update) HSV interesseret i Romeo Castelen
HSVIfølge Hamburg 1 så forhandler HSV iøjeblikket med Feyenoord Rotterdam, om et køb af den 24 årige angriber Romeo Castelen.
 
Han har scoret 20 mål i 65 kampe. Det kan nævnes han var med til at vinde U21 EM for Holland i 2006.

Han er noteret for 10 landskampe (1 mål).
(Update) Korte nyheder
HSVRaphael Wicky ligner en mand uden fremtid i HSV. Han er ikke engang med længere når der ved slutningen af træningerne spilles kamp. Huub Stevens lægger ikke skjul på at Wicky ikke indgår i hans planer, og vi får der for nok ikke Wicky at se mere i HSV-trøjen.

Jonathan Pitroipa mener at Freiburg ikke holder sig til en aftale om at han kan skifte hvis han fik et sportsligt interessant tilbud. Pitroipa skulle være enig med HSV, men Freiburg forlanger stadig mere end 3.000.000 Euro, som er mere end HSV vil give.
Træningskampe i Kiel
HSVHSV vandt ikke overraskende mini-turneringen i Kiel, hvor HSV spillede en halvleg mod TuS Felde og Holstein Kiel.

Først blev det til 8-0 mod TuS Felde. 4 gange Mohamed Zidan (06./08./29./39.) og 4 gange Choupo-Moting (17./23./36./41.) stod for træfferne. I kampen mod Holstein Kiel var Mustafa Kucukovic doppelt målscorer (19./25.) i 2-0 sejren. Det er som bekendt Holstein Kiel, der er HSV´s modstander i DFB-pokalens 1. runde 5. august, så det var en god generalprøve må man sige.
Korte nyheder
HSVHSH-Nordbank Arena har fået nye bogstaver på taget. Det er dog kun midlertidige bogstaver - i september kommer de "rigtige", tonstunge bogstaver på taget, og til den tid bliver det markeret med en fan-fest i Arenaen.

Rouwen Hennings, U21-landsholdspiller, er udlejet til VfL Osnabrück i ét år uden købsoption. HSV vil give Rouwen en masse spilletid, og hente ham tilbage til næste sæson.
Guerrero rygtes til Portsmouth
HSV

People.co.uk skriver at Harry Redknapp er interesseret i Paolo Guerrero, og at Portsmouth skulle have afgivet et bud på ca. 6.000.000 Euro til HSV for den peruvianske landsholdspiller. Det er jo transfer-tid, og indtil videre kan vi nok betragte dette som et rygte af mere tvivlsom karakter.

Med Sanogo´s afgang til Bremen er det under alle omstændigheder tvivlsomt om HSV vil lade Guerrero gå. Omvendt så er 6.000.000 Euro mange penge man kan få for en spiller, der både under Doll, og især under Stevens var langt fra start-11.

Hvem kommer til HSV?
HSV

For et par uger siden hed det sig at HSV ikke havde økonomien til at tilknytte nye spillere udover Zidan, som kom til fra Mainz for 5.800.000 Euro. Men med de penge, der nu er kommet i kassen med salget af Sanogo, Laas og Lauth (7-8.000.000 Euro) kan HSV nu igen melde sig som aktiv spiller på transfermarkedet.

Jerome Boateng/Hertha og Jonathan Pitroipa/Freiburg har længe stået på HSV´s ønskeliste. Efter sigende skulle HSV allerede være enige med spillerne, der begge har et år tilbage af deres respektive kontrakter. (selvom det ikke kan være officielt,  idet det strider mod FIFA´s transferregler).

Korte nyheder
HSV

Zidan var direkte involveret i det straffespark, der gav HSV 1-1 mod Chisinau, idet hans driblinger og indlæg tvang Chisinau-forsvaret til at hive i Olic´s trøje. Zidan var klar til at lægge bolden tilrette - han troede måske stadig han var i Mainz. I HSV er det dog stadig chefen, der tager straffesparkene, og van der Vaart scorede sikkert.

Huub Stevens lover at HSV vil spille helt anderledes i returopgøret mod Chisinau på søndag. Selvom 0-0 vil betyde exit for Chisinau, skal man nok ikke forvente at de stiller med en anden taktik, end alle-mand-bag-bolden.

Sanogo skifter til Bremen
HSVDet går hurtigt i dag med transfers. MOPO skriver at Sanogo er solgt til Bremen for 6.000.000 Euro.

Sanogo og HSV´s tilhængere er jo historie for sig. At en spiller i den grad er blevet buh´et ud på hjemmebane af egne fans er meget usædvanligt. Sanogo ville væk, og Bremen stod med en masse millioner og manglede en erstaning for Klose, der som bekendt nu spiller for Bayern.

Sanogo håber måske at kunne profitere af at Bremens spillestil giver langt flere bolde i feltet han kan arbejde med. I HSV modtog han ofte bolden med ryggen til målet og 35 meter ude på banen.
Laas skifter til Wolfsburg
HSVSå gik det hurtigt. I lørdags med i startopstillingen mod Chisinau for HSV, og i dag i træningslejr med Wolfsburg. Alexander Laas har underskrevet en 3-årig kontrakt med Wolfsburg, og HSV har fået 1.500.000 Euro for at ophæve kontrakten, der løb en sæson mere. Wolfsburg nye træner Felix Magath har i længere tid været interesseret i Laas, så skiftet kommer ikke som den store overraskelse.

Spørgsmålet er så om HSV nu vil bruge det økonomiske råderum til at købe Jerome Boateng/Hertha eller Jonathan Pitroipa/Freiburg, som man gennem længere tid har vist interesse for.
Dacia Chisinau - HSV 1-1
UI-CupI det første opgør i UI-Cup´ens 3. og sidste runde spillede HSV 1-1 i Moldavien.

Allerede i det 5. minut kom værterne foran. Et noget forkølet skud kunne Frank Rost blot halvklare, og det var meget nemt at putte bolden i det tomme mål. HSV havde stort set bolden i resten af 1. halvleg, og Frank Rost havde ikke hænderne på bolden efter han måtte hente den ud af målet.
Afrejse til Moldavien
UI-CupHSV tog i dag kl. 11 afsted til Moldavien. Der venter en rigtig østeuropæisk sommer - dagtemperaturen når op på over 40 grader, og selv om natten falder den ikke under 25! Så måske er varmen HSV´s største modstander, for Dacia Chisinau bør normalt ikke være et problem.

HSV er taget afsted med følgende 18 spillere: Frank Rost, Wolfgang Hesl, Joris Mathijsen, Vincent Kompany, Guy Demel, Sebastian Langkamp, Collin Benjamin, Nigel de Jong, David Jarolim, Piotr Trochowski, Alex Laas, Rafael van der Vaart, Miso Brecko og Kosi Saka.
Chisinau-kampen live og eksklusivt i HSV Players Lounge!
UI-CupIkke længe efter at klubmanager Bernd Wehmeyer havde afvist muligheden for at HSV Players Lounge ville transmittere kampen i Moldavien på lørdag, står det nu klart, at den nye navnesponsor af Areanaen, HSH Nordbank, præsenterer kampen live og eksklusivt i HSV Players Lounge!
 
Dermed er en del af udgifterne dækket ind for HSV, men mon ikke også der kommer mange nye abonennenter til. Læs mere om HSV Players Lounge i nyheden her på siden, eller på hsv.de her.
Ingen TV-dækning til kampen mod Chisinau på lørdag
UI-CupDSF viser ikke kampen mod Chisinau. Moldaverne fastholdt lørdag som kampdag, og det passede åbenbart ikke ind i DSF´s programflade.

HSV Players Lounge, som vi skrev om for et par dage siden, viser heller ikke kampen. Man er godt nok "inde i rutinen" efter de succesfulde produktioner i Längenfeld, men Moldavien er langt væk, og alene transport af udstyr til TV-produktion ville være en meget bekostelig affære.

HSV har chartret et mindre fly til spillerne og trænerstaben. Alternativt skulle man have været over Frankfurt, og det vil man helst spare spillerne for.
Sanogo til Stuttgart?
HSVMens Bremen (officielt) er afventende begynder Stuttgart nu at røre på sig vedr. Sanogo. MOPO skriver at Stuttgart-manager Horst Heldt har været i kontakt med Didi Beiersdorfer, og at Stuttgart snarest vil komme med et konkret tilbud på en Sanogo-transfer.

Allerede sidste sommer var Stuttgart interesseret i Sanogo, men det endte med at HSV med de forventede CL-millioner, skrev kontrakt med Sanogo og betalte Kaiserslautern 3,8 millioner Euro. Nu er det Stuttgart, der står med CL-millioner (og de er jo direkte kvalificerede), så hvis de virkelig vil have Sanogo, så er midlerne til stede.
UI-Cup mod Chisinau på lørdag kl. 19.00
UI-CupHSV spiller mod Chisinau på lørdag d. 21. juli kl. 19 dansk tid.

Chisinau er hold HSV bør kunne besejre - også på udebane. Det kunne St. Gallen i hvert fald, men de tabte så uforståeligt hjemmekampen med samme cifre, og viste herefter den sædvanlige schweiziske effektivitet på straffespark.
Korte nyheder
HSVDet er endnu uklart om HSV spiller mod Chisinau lørdag eller søndag. DSF vil gerne sende kampen søndag, men moldaverne foretrækker vist at spille lørdag.

Der er intet nyt på transfer-fronten.- Hvis det ender med at Sanogo forlader klubben, så har han da, med målene i træningskampene, i det mindste sørget for at HSV mindst kan få de 3,8 millioner Euro man gav for ham for et år siden. Der er heller ikke nyt i sagen med Laas og Wolfsburg, og heller ikke med Trochowski.
HSV-TV
HSVZidan scorede sit første mål for HSV i Längenfeld. Men hvem har set det? Klart, de andre på banen og de 800 tilskuere, men derudover var der 3.000 abonnenter på HSV Players Lounge - HSV´s betalingsside på internettet. I forbindelse med træningslejren havde HSV sendt 4 medarbejdere med til Längenfeld. De producerede interviews (bl.a. live), reportager og ikke mindst live TV-transmission af træningskampene.

For 3,99 EUR pr. måned eller 35,88 EUR pr. år kan man få adgang til Players Lounge. Se http://www.hsv.de/index.php?id=19254 for nærmere info.
Uafgjort mod Besiktas
HSVI dag spillede HSV den sidste træningskamp i Längenfeld, hvor den tyrkiske pokalmester Besiktas Instabul var modtanderen.

Kampen endte 1-1 efter 1-0 ved pausen. HSV var klart dominerende i 1. halvleg, og Sanogo kunne bringe HSV foran i det 42. minut. Efter pausen var tyrkerne bedst, og de udlignede allerede i det 49. minut. Da holdene have haft en god halvleg hver, var det uafgjorte resultat OK.

HSV vender i morgen tilbage til Hamborg, og efter en fridag går forberedelserne til kampen i Moldova i den kommende weekend i gang på onsdag.
UI-Cup mod Dacia Chisinau
UI-Cup

Efter St. Gallen vandt 1-0 i Moldova mod Dacia Chisinau forventede de fleste vist at St. Gallen ville blive HSV´s modstander i UI-Cup´ens 3. runde.

Men moldaverne overraskede og vandt med samme cifre på udebane, og kampen måtte dermed i forlænget spilletid. Her blev der ikke scoret, og da schweizerne heller ikke kunne få rusen til at blafre i straffesparkskonkurrencen, måtte de se Dacia Chisinau vinde den med 3-0.

Dermed venter der HSV noget af en rejse i den kommende weekend til det første opgør. Men når det er sagt, så må man sige, at HSV´s vej til UEFA-Cup´ens 2. kvalifikationsrunde alt andet lige må være nemmere.

Log ind
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
2,429,754 Unikke besg