Navigation
· Nyheder
Arrangementer
· Hjemmebaneture
· Udebaneture
HSV-Vikinger
HSV
· Kampprogram
· Stilling/statistik
Version
PHP-Fusion v7.02.06
Besgende
· Gster online: 1

· Brugere online: 0

· Antal brugere: 65
· Nyeste bruger: Benjamin Sturm
Billetter og ture for HSV-Vikinger
HSV-VikingerFra formanden har vi modtaget følgende:

Kære medlemmer,
 
Bundesliga-spilleplanen er netop udkommet, og man er fristet til straks at gå igang med at planlægge alle sine weekender indtil jul.
 
Med hensyn til efterårets bustur til Hamburg har vi besluttet at satse på VfB Stuttgart-kampen af flere grunde, bl.a. den at vi frygter, HSV-Bayern bliver en søndags-kamp. Nu, hvor begge hold skal spille UEFA-cup (håber vi), er risikoen stor for, at de spiller om søndagen.

Tilmeldingslister/priser o.s.v. vil fremgå af her på siden snarest samt af klubbladet, der udkommer i starten af august.
 
Til gengæld vil vi gerne bestille billetter til Bayern-kampen til medlemmer, der måtte ønske at tage derned. Jeg har rullet grillen frem og vil denne gang køre hjemmefra dagen før kampen for ikke at komme for sent endnu en gang.
 
Nogle af os planlægger at køre til Hannover til sæson-åbningskampen, og osse her vil vi gerne forsøge at samle folk til en tur, men det interessante her og nu er billetbestillingen.
 
HVIS der er nogle, der har brug for billetter til Bayern-hjemmekampen og/eller åbningskampen i Hannover (en god times kørsel fra Hamburg), så giv besked til mig i denne uge. Fristerne er desværre nødt til at være korte, da ferien står for døren og der kun er en god måned til sæsonstart.
 
Med de bedste ønsker om en god, varm sommer,
 
Henrik Jessen
Log ind
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
2,429,743 Unikke besg