Navigation
· Nyheder
Arrangementer
· Hjemmebaneture
· Udebaneture
HSV-Vikinger
HSV
· Kampprogram
· Stilling/statistik
Version
PHP-Fusion v7.02.06
Besgende
· Gster online: 1

· Brugere online: 0

· Antal brugere: 65
· Nyeste bruger: Benjamin Sturm
Udmelding af Supporters Club
HSV-Vikinger

Jeg ønsker ikke længere at være medlem af HSV Supporters Club. Jeg vil dog gerne fortsat være medlem at HSV! Hvorfor så det? Den korte version: HSV Supporters Club (ledelsen) har igennem det seneste år vist en mildest talt virkelighedsfjern tilgang til strukturreformerne i HSV. Jeg ønsker simpelthen ikke at være medlem af en forening, hvor det er tydeligt for enhver, at det overhovedet ikke drejer sig om at støtte holdet, men om at diverse egoer skal plejes. I det "gamle" HSV e.V. var det jo sådan, at afdelingen af støttemedlemmer (i praksis Supporters Club) havde et sæde i HSV´s øverste organ (Tilsynsrådet), når der ses bort fra det allerøverste organ - generalforsamlingen. Det siger sig selv, at Supporters Club her igennem havde (for) stor magt.

Men jeg vil jo gerne være medlem af HSV. Det betyder faktisk meget for mig!

Jeg kunne forestille mig at andre, som også er medlem af HSV (og sikkert gennem medlemskab af Supporters Club) har det på samme måde, så her er en lille historie om hvordan det går med at melde sig ud og ikke mindst finde ud af hvordan jeg kan undgå, at HSV Supporters Club får så meget som en cent af mit kontingent!

Lige lidt fakta:

Der findes tre slags medlemskaber som HSV fan:

Fördernde Mitglieder (Støttemedlemmer)
Fördernde Mitglieder/Supporters Club (Støttemedlemmer/Supporters Club)
Förderer Amateursport (Støttemedlemmer amatørsport)

Jeg har på HSVs hjemmeside ikke kunnet finde oplysninger om hvordan kontingentet fordeler sig.
Jeg har på et forum læst, at så snart man er støttemedlem - uanset hvilket af de tre medlemskaber man har - så får Supporters Club en fast andel af kontingentet. Jeg har på et andet forum læst, at det kun gælder for Støttemedlemmer (og Støttemedlemmer/Supporters Club naturligvis), og at man som Støttemedlem af amatørsporten ikke bidrager (i hvert fald ikke direkte) til Supporters Club. Jeg tror dog mest på det første, og er således bange for, at der kun findes to muligheder:

1. Passivt støttemedlemskab hvor en (stor) del af kontingentet går til tåberne i SC´s ledelse - uanset hvad HSV har fundet på at kalde de forskellige slags medlemskaber.
2. Aktivt medlemskab i en af de mere end 30 afdelinger (f.eks. golf, rugby, ridning eller bordtennis).

Mulighed 2 kommer jo ikke på tale. Jeg vil jo meget gerne undgå at betale til SC, så for at blive klogere på det hele sendte jeg en mail til HSV:

Von: Allan Bangsbro [mailto:allan@bangsbro.dk
Gesendet: Dienstag, 10. Juni 2014 09:57
An: HSV, Service
Betreff: Abteilung wechseln

Worin besteht der Unterschied zwischen:

Fördernde Mitglieder
Fördernde Mitglieder/Supporters Club
Förderer Amateursport

Ich bin Förderndes Mitglied/Supporters Club, möchte aber nichts mehr mit dem Supporters Club zu tun haben.

Wechsle ich in die Abteilung “Fördernde Mitglieder” – welche Auswirkungen hat das für meine Mitgliedschaft? Und wie sieht es mit dem Mitgliedsbeitrag aus? Bekommt der SC immer noch ein Teil davon?

Mit freundlichen Grüßen
Allan Bangsbro

Jeg spurgte til hvad forskellen er på de tre medlemskaber, og hvordan kontingentet bliver fordelt ved disse tre medlemskaber - især om SC fortsat får en del af mit kontingent hvis jeg skifter til "Fördernde Mitglieder" (Støttemedlem). Lige ud af landevejen, og der kom da også svar fra HSV Servicecenter allerede dagen efter:

Fra:
HSV, Service [mailto:Service@hsv.de
Sendt: 11. juni 2014 17:30
Til: 'Allan Bangsbro'
Emne: AW: Abteilung wechseln

Hallo Herr Bangsbro,

Die Mitgliedsform „förderndes Mitglied / Supporters Club“  ist eine Unterabteilung wie der Kids-Club und man erhält zusätzlich vier Mal im Jahr die Supporters News und eine Neumitgliedermappe bei Eintritt in den Hamburger Sport-Verein.

Sie können die Mitgliedschaft in der Unterabteilung „Supporters Club“ jeder Zeit schriftlich per Mail oder Brief kündigen. Dies hat keinen Einfluss auf Ihre allgemeine Mitgliedschaft als Förderer. Auch der Jahresbeitrag bleibt unverändert.

Ich wünsche Ihnen noch eine schöne Woche und verbleibe

mit blau-weiß-schwarzen Grüßen aus der Imtech Arena
SVEA GRÄFE
HSV SERVICE CENTER

Hun svarede dog kun delvist. Hun skrev, at jeg til enhver tid kan skifte medlemskab, og at prisen er den samme, men hun svarede ikke på om SC fortsat får en del af mit kontingent selvom jeg skifter til et andet medlemskab, så jeg sendte en mail mere:

Von: Allan Bangsbro [mailto:allan@bangsbro.dk]
Gesendet: Mittwoch, 11. Juni 2014 21:55
An: HSV, Service
Betreff: SV: Abteilung wechseln

Hallo Frau Gräfe

Vielen Dank für die Antwort.

Ich vermisse jedoch eine Antwort auf die Frage: Bekommt der SC immer noch ein Teil von meinem Mitgliedsbeitrag falls ich in die Abteilung „Fördernde Mitglieder“ wechsle?

Wie verteilt sich der Mitgliedsbetrag bei diesen 3 Abteilungen?

  1. Fördernde Mitglieder
  2. Fördernde Mitglieder/Supporters Club
  3. Förderer Amateursport

Mit freundlichen Grüßen
Allan Bangsbro

Jeg understregede, at jeg gerne vil vide hvordan medlemskontingentet bliver anvendt ved de forskellige medlemskategorier - især omkring tilskud til SC. 

Der skulle gå 6 dage før der kom svar - denne gang fra den afdeling, der adminstrerer de mere end 73.000 medlemmer: 

Fra: HSV, Mitgliederwesen [mailto:Mitgliederwesen@hsv.de]
Sendt: 17. juni 2014 11:17
Til: 'allan@bangsbro.dk'
Emne: AW: Abteilung wechseln

Hallo Herr Bangsbro,

vielen Dank für Ihre Anfrage.

Aufgrund der laufenden Umstrukturierung im HSV, können wir zum aktuellen Zeitpunkt keine Auskünfte zu der von Ihnen gestellten Frage geben. Der Grund dafür ist ganz einfach der, dass diese Frage bisher noch nicht entschieden wurde.

Wir gehen davon aus, dass sobald es Entscheidungen gibt, diese auch über die bekannten Medien vom HSV veröffentlicht werden. 

Mit blau-weiß-schwarzen Grüßen
Philipp Geniffke
MITGLIEDERWESEN

Nå! Det viser sig, at HSV ikke kan svare på mit spørgsmål på grund af den nye struktur i HSV. Et støttemedlemskab eksiterer også i den "nye" forening HSV pr. 1.7., så det undrer mig lidt. Men måske der hentydes til, at Supporters Club måske snart ikke findes mere! Supporters Club meddeler i hvert på hjemmesiden, at man afventer en henvendelse fra HSV vedr. det årlige tilskud til driften, og at der skal vælges en ny ledelse ved en generalforsamling i forbindelse med en hjemmekamp (det kan pga. vedtægterne tidligst ske i september). Her kan det komme på tale at foreningen søger at nedlægge sig selv.

Selv om jeg prøver at orientere mig omkring situation, så virker det meget uoverskueligt. Skal jeg skyde lige fra hoften, så håber jeg, at HSV Supporters Club bliver nedlagt (jeg tager gerne til Hamburg for at stemme for!), og at der i HSV AG regi bliver oprettet en ny fanklub, hvis formål det er, at støtte Bundesligaholdet, og ikke at føre politik!

Indtil videre afventer jeg situation og er således stadig medlem af Supporters Club..... 

NUR DER HSV! 

Log ind
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
2,413,659 Unikke besg