Navigation
· Nyheder
Arrangementer
· Hjemmebaneture
· Udebaneture
HSV-Vikinger
HSV
· Kampprogram
· Stilling/statistik
Version
PHP-Fusion v7.02.06
Besgende
· Gster online: 1

· Brugere online: 0

· Antal brugere: 65
· Nyeste bruger: Benjamin Sturm
Greuther Fürth - HSV 1-1 (0-1)
Bundesliga

Niemals zweite Liga – Niemals !!!!

Det er der så åbenbart en eller anden ”Fodbold-Gud”, der har bestemt.

Dagens kamp var stort set som hele sæsonen har været. Sikkert spil. Vi dominerer kampen. Vi kommer foran (det er nu ikke sket så tit). Vi kikser totalt og forærer modstanderne et mål. Og til sidst. Vi taber. Det sidste skete så heldigvis ikke i dag.

Efter 10 minutter af anden halvleg tænkte jeg egentlig, at det kan godt være at dagene siden i torsdags har været ulidelige pga nerver, men de var faktisk ikke eksisterende i dag. Det kørte jo fuldstændigt ”Nach Plan”. Styr på defensiven. Foran 1-0 og Fürth egentlig særdeles tamme og – totalt ufarlige. Det blev der så ændret på, da de fik udlignet. Igen, igen var det vores venstre forsvarsside, der var problemet. Jansen nåede ikke med hjem og Jiracek kunne heller ikke vinde den direkte duel.

Og så var vi der igen. Der hvor vi stort set har været hele sæsonen. Ingen tro på sig selv. Masser af fejl og spillere, der pga. skader slet ikke er i form til at spille en hel kamp. Reelt spillede vi vel 9 mod 11 det sidste kvarter. Både Lasogga og Jansen var totalt tappet for kræfter og kun fordi midteraksen var stabil i dag lykkedes det at hive en fortjent 1-1 hjem.

Drobny stod fejlfrit, som i torsdags. Westermann var tilbage i midterforsvaret, og selv om han havde en enkelt totalkikser 5 minutter før tid, vil jeg alligevel mene, at han var vores klart bedste mand. Han har viljen – og giver aldrig op. Det samme kan man sige om Mancienne, der afløste Djourou efter ca 30 minutters spil. En klar forstærkning af forsvaret.

Van der Vaart var bedre end længe. Et super hjørnespark, der resulterede i vores eneste mål. Calhanoglu havde et tilsvarende frispark, som PML20 desværre ikke forvandlede til 2-0. Så havde kampen vel været afgjort. 

Jiracek var marginalt bedre end i torsdags. Jansen også. Det samme med Diekmeier, der dog så vidt jeg husker ikke havde en eneste tackling i kampen. Og spillede bolden lige hen i fødderne på en modstander i overtiden i stedet for at sparke den op bag Fürth’s mål. Så ja. Det kunne være gået i dag, som i resten af sæsonen. En ok kamp – og så alligevel snydt til sidst.

Det skete heldigvis ikke. Klubbens vigtigste kamp siden 25. maj 1983 fik en lykkelig udgang og næste søndag har medlemmerne så muligheden for at åbne vejen for en lysere og bedre fremtid ved at vedtage HSV Plus.

Ohne Geld und eine neue Struktur, haben wir keine Chance!

6 Mal deutscher Meister

3 Mal Pokalsiger

Immer erste Liga

HSV


SpVgg Greuther Fürth:
 Hesl - Brosinski, Mavraj, B. Röcker, Baba - Fürstner, Sparv - Stieber, Weilandt - Djurdjic (72. Füllkrug), Azemi

Hamburger SV: Drobny - Diekmeier, Djourou (31. Mancienne), Westermann, Jiracek - Badelj, Arslan (64. Rincon) - Calhanoglu, van der Vaart (75. Tesche), Jansen - Lasogga

Mål: 0:1 Lasogga (14.), 1:1 Fürstner (59.)

Tilskuertal: 18.000 (udsolgt) – heraf 2000 fra Hamburg 

Dommer: Knut Kircher – ham har vi tit været rigtig utilfreds med – i dag dømte han faktisk rigtig godt.

Gule Kort: - / -

Log ind
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
2,413,670 Unikke besg