Navigation
· Nyheder
Arrangementer
· Hjemmebaneture
· Udebaneture
HSV-Vikinger
HSV
· Kampprogram
· Stilling/statistik
Version
PHP-Fusion v7.02.06
Besgende
· Gster online: 1

· Brugere online: 0

· Antal brugere: 65
· Nyeste bruger: Benjamin Sturm
Optakt: Greutherfürth - HSV
Bundesliga

I dag slutter den værste Bundesligasæson i HSV´s historie. Historisk få point, historisk mange mål i mod og vel også historisk mange trænere. At det alligevel kan ende lykkeligt grænser til et større mirakel.

Det kræver dog at holdet scorer i dag. Det har der såmænd ikke været de store problemer med gennem sæsonen. Det kræver dog også, at holdet ikke taber! Og DÈT har været det helt store problem i denne sæson! Hele 21 gange ud af 34 gik HSV fra banen som tabere, og på udebane var den helt galt. Hele 12 kampe blev tabt – heraf de sidste 9!

Den statistik er HSV altså nødt til at bryde, hvis uret ikke skal gå i stå i dag!

Jeg var på plads i Hamburg i torsdags, og kunne desværre konstatere, at Greutherfürth er en ganske kapabel modstander. Ja, hvis kampen havde fortjent en vinder, så skulle det have været udeholdet.

Taktisk kunne Slomka ikke nedbryde den 6-4-0 opstilling, som var udgangspunktet, men som blev krydret med hyppigt højt pres, som HSV lige så hyppigt ikke formåede at spille sig ud af. Det var meget skuffende at følge med i. Jeg var taget derned med forventning om, at HSV kunne dominere en modstander fra den næstbedste række, men det var langt fra tilfældet. Som kampen skred frem sad og håbede på at 0-0 ville holde, for kan man ikke vinde, og det var der intet der tydede på, så er 0-0 trods alt det bedste udgangspunkt før returopgøret i dag.

Hvis vi lige skal vende opstillingen: Adler er fortsat skadet, så det bliver med Drobny på mål. Drobny gjorde det rigtigt godt i torsdags. Havde en fantastisk redning på Azemis giftige forsøg og var 100% sikker i indgrebene i feltet. HSV havde lukket for offentligheden ved den sidste træning, men rygterne nævner følgende opstilling:

Drobny – Diekmeier, Westermann, Djourou, Jiracek – Badelj, Rincon – Calhanoglu, van der Vaart, Jansen – Lasogga

Altså med Westermann i stedet for Mancienne og med Jansen på venstrekanten. Calhanoglu ryger så over på højrekanten og Rincon ind på dobbelt 6´eren, så det er Tesche, der ryger på bænken.

Jeg synes den venstreside ser pivringe ud! Jiracek har store problemer med sin placering i forsvarskæden, og Jansen imponerede vist ikke nogen efter sin indskiftning i torsdags. Han virkede decideret dårlig og i pinlig ringe fysisk form. Lad os håbe, at rygterne omkring opstillingen ikke taler sandt!

Jeg ville stille med Westermann på venstre back. Jeg synes han har gjort det udmærket på den position, og Mancienne har også gjort det udmærket i midterforsvaret. Og hvis Ilicevic bliver 100% klar skal han da spille fra start! Derimod ser jeg ingen grund til at stille med van der Vaart fra start. Han var meget ringe i torsdags. Han er altså kun 31 år gammel, men kan aldrig spille en hel kamp i et passende tempo. Jeg ved godt, at det ikke sker, men jeg føler altså at HSV ville være stærkere uden van der Vaart end med!

Trainer Bangsbro ville sende disse 11 på banen:

Drobny - Diekmeier, Mancienne, Djourou, Westermann - Badelj, Rincon - Jiracek, Calhanoglu, Ilicevic - Lasogga

Men hvis dem Trainer Slomka sender på banen kan score og ikke tabe, så er det også fint med mig!

Der er kick-off kl. 17.00. Kampen vises på Eurosport 2 og ARD.

Stadion i Fürth har plads til 18.000, heraf 2.000 fra Hamburg. Der forventes omkring 20.000 ti lpublic viewing i Imtech Arena.

Der er rigtigt mange grunde til at HSV rykker ned. Som nævnt i starten af denne optakt, har det været en historisk ringe sæson. Hvis det skulle ende med nedrykning, så må vi bare erkende, at holdet ikke var godt nok, og så må vi tage den derfra.

NUR DER HSV!

Log ind
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
2,413,682 Unikke besg