Navigation
· Nyheder
Arrangementer
· Hjemmebaneture
· Udebaneture
HSV-Vikinger
HSV
· Kampprogram
· Stilling/statistik
Version
PHP-Fusion v7.02.06
Besgende
· Gster online: 1

· Brugere online: 0

· Antal brugere: 65
· Nyeste bruger: Benjamin Sturm
HSV - Greuther Fürth 0-0
Bundesliga

I aften havde HSV muligheden for at tage første stik i bestræbelserne på at forblive 1. Bundesligamandskab. For første gang i klubbens historie står man over for at skulle forlade den fornemste tyske liga efter at have været permanent tilstede siden starten i 1963 som det eneste hold nogensinde.

Det er måske en sandhed med modifikationer, men vi har i hvert fald aldrig skullet spille om at blive oppe i en direkte finale. Volkspark var totalt udsolgt. 57000 tilskuere på plads – deriblandt flere trofaste danske VIKINGER, der med rette kunne have forventet en bedre indsats end den, som de fik.

Lovende start på kampen af HSV. Fin chance efter knap 3 minutters spil. Calhanoglu spiller Jiracek fri til indlæg i venstre side. Lasogga er tæt på at komme til afslutning. Greuter Fürth bider også fra sig og kommer ubehageligt tæt på i det 6. minut. Tværaflevering i HSV feltet heldigvis håbløs, og Rincon får sparket bolden ud af feltet. Fürth er farlige på kontrachancer.

HSV er generelt presset i bund i et rodet første kvarter, hvor vores HSV egentlig blot har været næstbedste hold på banen. Fürth kommer i hvert fald ikke for at spille på remis og fortsætter med at være det toneangivende mandskab.

Når HSV en sjælden gang kommer op på den anden side af midterlinjen, bliver det ikke til særlig meget. Til gengæld bliver det farligt, hver gang HSV mister bolden. Hurtige omstillinger af modstanderen udstiller vores holds dårlige evne til tilbageløb og opdækning.

Der er ikke meget at juble over efter 22 ½ minutters spil. HSV er presset. Man fornemmer, at nr. 3 fra 2. Bundesliga er mindst lige så godt som vores mandskab. Ingen af holdene har for alvor haft store målchancer, men Fürth har på dette tidspunkt haft snuden længst fremme.

Kæmpe chance til Fürth i det 26. minut. Bolden spilles ind til Azemi, som elegant dribler sig selv fri til skud. Drobny får klaret med fodparade. HSV er fortsat presset i bund. Der er intet, der fungerer fremad banen for vores hold. Fürth er klart bedst.

I det 38. minut får HSV frispark lidt uden for feltet begået mod Lasogga. Calhanoglu sparker symptomatisk bolden direkte muren. Måske man skulle lade van der Vaart prøve igen. Hvor er hollænderen egentlig? Alle eksperimenter er kærkomne i denne første halvleg, hvor vores hold er klart NÆSTBEDST på banen. Fürth er farlige hver gang, de bare nærmer sig vores straffesparksfelt.

Calhanoglu får en lille chance ved en foræring fra Fürth-forsvarer kort før 1. halvlegs afslutning, men sparker forbi. Første halvleg slutter heldigt for vores hold 0-0. Greuter Fürth er klart bedste mandskab, og vores hold virker komplet blottet for selvtillid.

Jeg talte ikke EN ordentlig målchance, og hvad har Slomka gang i?! Tesche på den centrale midtbane, mens Rincon spiller højre midt!!!!???? Jiracek er igen en katastrofe som venstreback! Hvorfor sidder Westermann og Jansen på bænken?

Trods alt en frisk start på 2. halvleg. Calhanoglu og Jiracek med god aktion i venstresiden. Et par hjørnespark, som dog ikke bringer HSV i nærheden af store målchancer. HSV bedre med i kampen. Tempoet er også faldet noget. Gæsterne er jo også bedst tjent med, at ”nullet står”.

Efter det første kvarter i anden halvleg er HSV igen det svageste mandskab på banen. Fürth lægger et højt pres. HSV er langt væk fra noget, der bare minder om chancer. Målet skal med held komme ud af ingenting. Mon Fürths forsvar begår en dum fejl?

I det 67. jublede jeg meget højt (sikkert ikke alene), da et van der Vaart frisparksindlæg resolut bankes i mål af Lasogga, men han dømmes off-side af kampens i øvrigt gode dommer med linjevogtere.

På trods af flere halve til måske hele chancer i de sidste minutter af kampen, slutter opgøret med Greuter Fürth 0-0. Et resultat som vores hold skal være lykkeligt over at få i hus på en aften, hvor det var klart dårligst.

Drobny gjorde det godt som erstatning for René Adler, der måtte melde fra i dag pga. problemer med sin ryg. Lasogga havde det svært oppe foran, men fightede.

Nu venter der en svær udekamp på søndag, og det er jo Slomkas ”stærke” side at vinde på udebane…. Lad reglen være undtagelsen på søndag klokken 17:30. Han behøver ikke at vinde. 1-1rækker……

Statistik:

Hamburger SV: Drobny - Diekmeier, Djourou, Mancienne, Jiracek - Badelj, Tesche (60. Jansen) - Rincón, van der Vaart, Calhanoglu, Lasogga.

SpVgg Greuther Fürth: Hesl - Brosinski, Mavraj, Röcker, Gießelmann - Fürstner, Sparv - Stieber, Baba - Azemi (85. Füllkrug), Djurdjic (72. Weilandt)

Log ind
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
2,413,680 Unikke besg