Navigation
· Nyheder
Arrangementer
· Hjemmebaneture
· Udebaneture
HSV-Vikinger
HSV
· Kampprogram
· Stilling/statistik
Version
PHP-Fusion v7.02.06
Besgende
· Gster online: 1

· Brugere online: 0

· Antal brugere: 65
· Nyeste bruger: Benjamin Sturm
FSV Mainz 05 - HSV 3-2
Bundesliga

Så er det sikkert og vidst. HSVs bundesligasæson forlænges med to yderligere kampe, hvor vores hold skal møde nummer tre fra 2. Bundesliga om retten til at spille i 1. Bundesliga i næste sæson.

Det er en kendsgerning efter, at både Braunschweig og Nürnberg i dag tabte klart med henholdsvis 1-3 og 1-4 og dermed rykker direkte ned. HSV tabte også - denne gang med 2-3 efter at have været det klart bedste hold i 1. halvleg. Efter pausen kneb det dog noget med moralen.

HSV virker velmotiverede og veloplagte straks fra starten af kampen. Man havde igen Lasogga med, og han skulle snart vise, hvorfor han har været alvorligt savnet! Imidlertid kommer HSV bagud allerede efter 7 minutters spil.

Mainz erobrer bolden i HSVs venstre forsvarsside. Petr Jiracek snorksover, så Pospech helt nede fra hjørneflaget får lov at sende bolden ind i målfeltet, hvor Westermann forsøger at lægge bolden tilbage til Adler med brystet…. Det mislykkes naturligvis, og Elkin Soto smutter imellem og scorer. Heiko Westermanns manglende overblik og dårlige teknik i denne situation er åbenbar! Jeg fatter heller ikke, hvorfor h…. Jiracek skal spille venstre back! Han har kostet mindst et mål, hver gang han har spillet den for ham fuldkommen uvante plads.

Nok om det. HSV spiller frisk videre og presser Mainz i bund. Belønningen får vores hold allerede 5 minutter efter Mainz’ scoring, og det er naturligvis Pierre-Michel Lasogga, der står for udligningen. Calhanoglu spiller van der Vaart fri på kanten af feltet midt for mål. Hollænderen skyder, og Mainz’ målmand kan kun halvklare, hvorefter Lasogga let kan score.

Efter 15 minutters spil forlyder det, at både Braunschweig og Nürnberg er bagud. Herlig nyhed! HSV er det bedste hold på banen i Mainz her i første halvleg. Vores hold presser hjemmeholdet i bund og kommer til talrige chancer. Førnævnte van der Vaart virker mere oplagt end længe set. Han har flere giftige frisparksindlæg fra højre side. Han er også tæt på at score direkte på hjørnespark, hvor Mainz-forsvarer redder bolden på selve stregen. Et af frisparkene sejler hen over mand og mus i straffesparksfeltet, og Mainz-keeperen må trække en feberredning op af skuffen for at hindre HSV i at komme foran.

Mod slutningen af første halvleg kommer hjemmeholdet dog også til et par chancer, som primært opstår på grund af HSVs usikre forsvar. Man sidder med livet i hænderne hver gang, modstanderen sender en bold ind i feltet. Der sker dog ikke mere i første halvleg, som således slutter 1-1. HSV burde nok have været foran. I de andre for HSV så vigtige kampe er Nürnberg bagud 0-2 auf Schalke, mens Braunschweig er bagud 0-1 i Hoffenheim.

Mainz kommer ud til anden halvleg med fornyet energi. Pausen har gjort dem godt. Inden for de første 5 minutter har Mainzerne 2 store chancer. Først Pospech der fra kanten af feltet heldigvis sparker ved siden af. Dernæst må Adler vise eksempel på sin kunnen ved at klare langskud fra Geiss. Vores hold har også et par gode muligheder. Først stryger et langskud fra Lasogga lige ved siden af mål, og Calhanoglu burde nok have scoret med hovedet i det 62. minut på fornemt indlæg fra Diekmeier. Desværre går bolden tæt forbi fjerneste opstander.

I det 65. minut går det desværre galt, da Rincon taber en duel i højre forsvarsside til Ja Cheol Koo, der får lov til at lægge et fladt indlæg ind midt for mål til Malli, der let kan hamre bolden i netmaskerne uden chance for René Adler. Det var så rart, at Braunschweig cirka samtidig var kommet bagud 0-2.

Bevidstheden om resultaterne i de andre vigtige ”nedrykningskampe” syntes at have en vis indflydelse på HSVs moral. Der var vel egentlig ikke så meget mere at spille for… Eller skyldtes kollapsen, at vi nu igen var kommet bagud? Mainz får scoret til 3-1 10 minutter før tid. Okazaki spilles fri i HSVs hullede forsvar lige uden for feltet og afdribler legende let Mancienne og Westermann, hvorefter japaneren sparker bolden op i nettaget.

2 minutter senere får vi godt nok reduceret til 3-2. Ilicevic, der var blevet skiftet ind i stedet for Lasogga, modtager et indlæg fra Jiracek i feltet og får bolden i mål. Der appelleres for hands, men jeg kan ikke se, om det nu også er tilfældet. Det er egentlig også ligegyldigt. Nürnberg og Braunschweig har for længst tabt deres kampe. Resultatet i vores kamp er derfor underordnet…

Statistik:

Hamburger SV: Adler - Diekmeier, Westermann, Mancienne, Jiracek - Badelj, Tesche (74. Arslan) - Rincón, van der Vaart (83. Jansen), Calhanoglu, Lasogga (67. Ilicevic).

FSV Mainz 05: Karius - Pospech, Bell, Noveski, Diaz - Geis, Soto (84. Baumgartlinger) - Moritz, Malli (90. Bungert), Koo (83. Müller) – Okazaki.

Mål: 1:0 Soto (8.), 1:1 Lasogga (12.), 2:1 Malli (65.), 3:1 Okazaki (82.), 3:2 Ilicevic (84.).

Tilskuere: 34.000.

Som nævnt betyder dette, at ”Unser HSV” skal ud i to kampe om retten til at spille i 1. Bundesliga i næste sæson. Første relegationskamp spilles på torsdag den 15. maj klokken 20:30 hjemme i Hamburg. Returkampen spilles søndag den 18. maj klokken 17 ude. Vi kender først modstanderen i morgen aften klokken cirka 17:20. Det bliver enten Greuther Fürth, SC Paderborn eller Kaiserslautern. Sidstnævnte har dog kun en mikroskopisk chance. NUR DER HSV!

Log ind
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
2,413,658 Unikke besg